d ummah

Check out harga semasa Dinar Muslim

Tuesday, May 3, 2011

JUALAN DnD DIBUKA SEKARANG !



Bismillah wal hamdulillah wa solatuwassalam ‘ala Rasulillah

Alhamdulillah… setelah banyak blog2 emas yang saya lawati.. banyak input emas dan perak yang saya dapat. Dan Alhamdulillah lagi skali, saya diterima menjadi wakalah atau dipanggil sebagai dealer/agen penjual emas, dinar dan dirham. Terima kasih Cik Sufi.

Setakat ni saya sudah pun mempunyai 2 dinar; 1 dinar Kelantan (KGT) dan 1 dinar Muslim. Lihat gambar. Saya juga dah ada 26 Dirham KGT. Setakat tu dulu. Nanti saya cuba dapatkan lagi, InsyaAllah. Sebenarnya sama je semua. cop dan saiz je lain. shining sama je. http://www.cute-smiley.com



Skarang ni tujuan saya, nak tambah lagi ilmu ttg DnD, menyebarkan kesedaran ttg DnD dan seterusnya MENJUAL DnD

Diharap kepada semua rakan2 saya, sama-sama kita tambah ilmu tentang DnD ni.. xrugi menambah ilmu..kan? dan bila dah ada kesedaran… Bolehlah membeli dan menyimpan Dinar dan Dirham anda… Nak melabur atau pajak pun boleh..tp yang tu saya pun masih dalam progress lagi…

Mulakan LANGKAH EMAS ANDA SEKARANG!!

TUKARKAN WANG FIAT (ILUSI) ANDA YANG ADA DALAM BANK KE WANG SUNNAH (HAKIKI)..!!

Dapatkan Dinar dan Dirham Muslim daripada saya dengan harga yang berpatutan…. Harga yang anda mampu miliki…

Harga 1 Dinar Muslim = RM 682 (Harga semasa rujuk di sini)

Purity : 917 @ 22K Gold

Size : 23mm

Weight : 4.25g

Harga 1 Dirham Muslim = RM 30

Purity : 999 Silver

Size : 23mm

Weight : 2.975g

Harga akan naik turun kerana harga yang saya pamerkan adalah mengikut harga semasa. Anda bolehlah check harga semasa drpd pengeluar di ATAS post ini. Harga boleh dirunding bagi yang beli banyak2..http://www.cute-smiley.com

Jika berminat: text sy di 0134062569 (khadijah) atau

emel sy di etborn2shaheed@gmail.com atau

add FB saya seperti di sebelah à atau

ym di et_psychicgal@yahoo.com

sebenarnya Jika anda benar2 tahu fakta tentang akan datang zaman Kejatuhan Ekonomi Dunia,(seperti dalam post Ada Apa Dengan Dinar dan Dirham), sudah pasti anda cepat2 tukarkan wang di bank anda dgn DnD.. nanti saya cuba bongkarkan lagi tentang itu sbb saya dah jumpa link dan kajian yang sama dgn sedikit analisis saya. InsyaAllah di post2 mendatang saya share. ok?

~pesanan ikhlas daripada saya: semua saya buat ni hanya kerana Allah dan nak membantu kalian semua. Mudah-mudahan kita semua dapat manfaatnya. Semoga Allah berkati kita semua dengan mengikut sunnah Rasulullah Sallahualaihiwasallam tercinta. Niat jgn lupa ye?

et_born2shaheed

2 comments:

ⓐⓝⓢⓐⓡⓤⓛⓛⓐⓗ said...

salam k.et..camna nk beli dirham tu??cam berminat je..hehe

et said...

meh2 beli...dinar skarang tgh murah...belilah dinar atau dirham sekarang...cara nak beli ada kat sebelah kanan posting tu... nampak x?

bleh gak baca yang ni

Related Posts with Thumbnails